Yaşam

Kuruluş Osman Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuruluş Osman 117. Bölüm Fragmanı ve Final Bölüm Özeti

Bozdağ Sinema imzalı başarılı yapım Kuruluş Osman dizisi dün akşam 116. bölümüyle atv ekranlarında izleyiciyle buluştu. Tarihi kurgu dizisinin yönetmen koltuğunda Metin Günay oturuyor. Dizinin senaryosunu Mehmet Bozdağ kaleme alıyor. Her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin bu bölümünde Osman Bey, aynı anda birden fazla düşmanla uğraşmak zorunda kaldı. Kuruluş Osman dizisinin 116. bölümü seyirciden tam not alırken yeni bölümde neler olacağı da merak konusu oldu!

İşte Kuruluş Osman 117. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

Kuruluş Osman dizisi dün akşam ATV ekranlarında 116. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Peki Kuruluş Osman son bölümde neler yaşandı?

Kuruluş Osman dizisi 116. bölüm özeti. ?

Kuruluş Osman 116.bölümünde: Nayman vergi ister, sonları ateş yerine çevirir. Osman Bey’in bu durum karşısında nasıl davranacağı da merak konusu…

Osman Bey kararını verir. Nayman’a karşı bir ordu kurar ve bu orduya komuta edeceğini ilan eder.

İsmihan Sultan ve Beyler buna sıcak bakmadıkları için aralarında yeni bir gerilim yaşanıyor. Bu sırada Nayman, Kayı Obası’na gelir ve Osman Bey’le karşı karşıya gelir.

Nayman’ın niyetinin ortaya çıktığı bu yüzleşmede Osman Bey, Nayman’a karşı tavrını net bir şekilde ortaya koymaktadır. Osman Bey’in Nayman’a yaptığı plan herkesi şaşırtır.

Frigg, Bala Hatun tarafından esir alınır. İsmihan Sultan ve Bengi Hatun, Frigg’in yakalandığı haberini alınca paniğe kapıldı. Frigg’in konuşmasına asla izin verilmemeli çünkü bildikleri Kayılarla aralarının kopmasına neden olabilir.

Osman Bey, Nayman’la uğraşırken Frigg’in konuşmasından endişe duyan İsimhan Sultan ve Bengi Hatun ne yapacak?

Osman Bey, Beyler ve İsimhan Sultan’a karşı Nayman’la giriştiği çabayı kazanabilecek midir?

İşte Kuruluş Osman son bölüm fragmanı ?

Kuruluş Osman 117. Bölüm Fragmanı | “Ayrıca zafer benim!”

haber-elmali.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu